Helt Texas – Gratispoker på The Good Knight

Vi vet dere har hodene, men har dere nervene? Lørdag 18. mars kl. 16.00 arrangerer vi ei gratis pokerturnering her på The Good Knight!

Spilltypen blir No Limit Texas Holdem. Vi stiller med spillende dealere til bordene og med alt som trengs til et realt pokerslag. Det blir også premier, men det sosiale er selvfølgelig viktigst. Og æren, ikke minst! Turneringen varer cirka 5 timer (For de som har hellet med seg).

Det er en fordel om du har spilt før, men du trenger absolutt ikke være helproff for å vinne. Om du er litt rusten, så er det ingen fare. Vi tar en kjapp oppfrisking av regler når det trengs.

PÅMELDING
OBS: Du må registrere deg på denne lenken for å sikre deg plass i turneringen, det er ikke nok å svare «deltar» i Facebook-arrangementet. Og ikke vent for lenge med å melde deg på! Det blir fullt!

MAX antall spillere er 48, inkludert 8 reserver. De 40 første som melder seg på er sikret plass i turneringen fra start, men alle reservene får også spille. Om det er frafall, så kommer reservene inn fra start, ellers må de vente litt til de første spillerne ryker ut.

TIDSPLAN
15.30 Vi starter registrering av spillere.
15.50 Trekning av bordplassering
16.00 Turneringen starter
21.00 Turneringen er ferdigspilt (cirka)

(Vi setter opp ei liten ekstraturnering for dere som er uheldige og ryker ut tidlig)

Kom, bli med på å lage spennende pokerkveld nede på The Good Knight, med hyggelige kortspillere og kald pils!

NB: Vi har selvfølgelig plass til dere som bare vil spille sjakk også!