The Good Knight 5-år! Velkommen i bursdag!

Tenk dere det, fem år er gått siden vi åpna verdens første sjakkbar og verdens deiligste sjakksted! Det må vi feire, så vi smeller til med en trivelig, liten sjakkfestival for spillere på alle nivåer!
Vi starter rolig med en lynsjakkturnering kl 13:00 når vi åpner. Åpen for alle. Gratis og med noen trivelige premier!
Fra kl 13:00 til kl 16:00 står også husets stormester, Torbjørn Ringdal Hansen, i sjakkbaren og spiller simultansjakk mot alle som ønsker å forsøke seg mot en stormester. Vi lover premie til de 15 første som slår ham!
Kl 16:00 forsøker vår quizmaster Kristoffer seg på å holde en sjakkquiz som varer i ca 2 timer. Dette håper vi skal favne bredt og være noe for både sjakksnobben og den som følger godt med i sjakkverden.
Kveldens (eh, ettermiddagens) høydepunkt er at vi, som første pub noensinne, arrangerer VM i pub-bullet kl 18:30 – 20:00. Vi skal kår verdens beste pubspiller i bulletvarianten. Vi var den første sjakkpuben, og har selvsagt rett til å ta krav på VM-kronen, eller hva? Vi kårer i hvert fall en slightly offisiell verdensmester i sjakkens formel1: 1+0 på pub!
Etter VM i bullet er festen i gang. Kanskje blir det kake? Kanskje blir det mer?
Gjennom hele dagen kan du selvsagt også kjøpe det du trenger av julegaver under kyndig veiledning av vår bartender, stormester eller sjakkdommer eller quizmaster!
13:00 Reparasjonssjakk – lynsjakk
13:00 Simultansjakk i sjakkbaren med GM Torbjørn R. Hansen
16:00 Sjakkquiz – drop-inn og meld på lag (hei@goodknight.no)
18:30 VM i pub-bullet! 1+0!
Vi tilbyr alt gratis, og satser på at våre gode venner gjør som dere alltid gjør: kjøper noe i baren før dere blir med.
Vi kommer også til å ha noe spesielt tilgjengelig i baren som blir klart nærmere bursdagsfeiringen.