Brettspill / Board Games

Vi har en mengde brettspill som ikke er sjakk. Bare spør i baren om du er litt lei av sjakk og vil spille noe annet!

Her er alle spillene vi har nå:

Alias, Avalon, Backgammon, Bezzerwizzer, Bezzerwizzer kultur, Black Stories (forhør), Bowling for Zombies, Cards against Humanity, Catan terningspill, Chez Geek, Codenames, Colossal Arena, Coup, Equity, Exploding Kittens, I would destroy the ring (I would kill Hitler), Jeg Har aldri, Kinasjakk, Kjappe Svar, Kokkelimonke, Kortstokker, Ligretto, Love Letter, Mastermind (Codebreaker), Mmmmm.brains!, Monopol, Munchkin (the christmas life), Munchkin (the good, the bad, the Munchkin), OMG just don’t, Othello, Politisk ukorrekt, Ryktet går, Scrabble, Secret Hitler, Shit Happens, Trial By Trolley, Trivial Pursuit, Ubongo, Uno, Unstable Unicorns, Werewolf, Yatzi